Om oss

Casual Gaming er en ideell studentorganisasjon som har til formål å skape en felles sosial arena for spillinteresserte studenter og ungdom i Trondheimsområdet. Vi arrangerer TrøndeLAN – et LAN-party for alle – hver høst. For studenter ved NTNU arrangerer vi konsoll- og brettspillkvelder med jevne mellomrom og StudLAN hvert semester. Alle våre arrangementer er rusfrie. Vi er medlemsforening i Hyperion.

Vi arrangerer konsoll- og brettspillkvelder og to årlige LAN-parties i året (StudLAN) for studenter, samt et større LAN-party årlig som er åpent for alle (TrøndeLAN). Alle våre arrangementer er rusfrie. Vi er medlemsforening i Hyperion - Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser og samarbeider med Online, linjeforeningen for informatikk ved NTNU.

Historie

Casual Gaming ble grunnlagt i 2008 ved Vestnes, Møre og Romsdal. I 2012 ble Casual Gaming slått sammen med interessegruppen StudLAN, som bestod av studenter fra linjene informatikk, matematikk, fysikk og matematikk og energi og miljø ved NTNU Trondheim. I dag drives organisasjonen på frivillig basis av studenter med forskjellig faglig bakgrunn fra NTNU og andre ungdommer i Trondheimsområdet. Organisasjonen er ideell (non-profit) og all sponsorstøtte og evt. overskudd fra arrangementer går tilbake til å forbedre fremtidige arrangementer. I 2015 hadde organisasjonen over 400 betalende medlemmer.

Crew

Crewet består av 6 crew-grupper:

Coord

Coord er en koordineringsgruppe som har ansvaret for å koordinere de andre crewene for å gjennomføre arrangement så effektivt som mulig. Coord er blant annet ansvarlig for booking av lokale, sponsorer, vakthold og organisering av rydding før, under og etter arrangementet.

Info

Info er vårt ansikt utad. Dette crewet har ansvaret for alt PR‐arbeid i sammenheng med arrangementene våre. Arbeidet inkluderer, men er ikke begrenset til, bestilling og anskaffelse av plakater, markedsføring, informasjon på nettsider, kommunikasjonskanaler mellom deltakere, og alle former for digitale medier.

Tech

Tech er teknisk ansvarlig for arrangementene våre. Crewet bærer ansvaret for at strøm, nett og teknisk infrastruktur blir satt opp og fungerer som det skal. Crewet har ansvar for å yte brukerstøtte under arrangement dersom de har kapasitet til dette. Crewet har også ansvaret for for drifting av nettstedene våre og utlån av utstyr til medlemmer av Casual Gaming.

Game

Game er ansvarlig for alle konkurransene som blir holdt på arrangementene våre. Game har ansvar for å sette opp konkurranser og påmelding, og legge alt til rette for at konkurransene blir gjennomført så effektivt og enkelt som mulig for deltakerne.

Care

Care er ansvarlig for å skape trivsel for deltakere og crew under arrangementer, samt ansvarlig for drift av kiosk.

Event

Event består av medlemmer som tas opp som midlertidig crew for et bestemt event. Gruppen bistår andre crew-grupper under arrangementet.

Styret

Styret valgt av årsmøtet 2019 og følgende styremøter:

 • Styreleder: Tobias Ingebrigt Ørstad
 • Styrenestleder: Mathias Flått
 • Økonomiansvarlig: Lars Erik Græsdal-Knutrud
 • Leder for Coord: Sondre Wedding Nyheim
 • Leder for Info: Per Morten Solheim
 • Leder for Tech: Håvard Ose Nordstrand
 • Leder for Game: Mangler, tidligere Rikke Adelén Ditlevsen
 • Leder for Care: Mangler, Kristoffer Lehre Fagerheim som stedfortreder

Vedtekter og dokumenter

Vedtektene kan finnes her. Medlemmer kan kreve innsyn i organisasjonens regnskap og ikke-konfidensielle vedtak ved å kontakte Styret.

Kontakt oss

 • Generelle henvendelser: post at casualgaming.no
 • Henvendelser til Styret: styret at casualgaming.no
 • Teknisk støtte: support at casualgaming.no
 • Fakturaer o.l.: okonomi at casualgaming.no

Mediaoppmerksomhet